Hoe u de veiligheidsgordel van uw auto kunt repareren wanneer de gesp op onverklaarbare wijze is omgedraaid op de riem

Hoe u de veiligheidsgordel van uw auto kunt repareren wanneer de gesp op onverklaarbare wijze is omgedraaid op de riem

        

Toen ik nog in New York woonde, stapte ik af en toe in een taxi of een ritje met de auto en ontdekte ik dat de veiligheidsgordel gesp verkeerd om was gedraaid. Een of twee keer probeerde ik het te repareren, maar het lukte me nooit om het web in de sleuf om te draaien.

Dat komt omdat ik, als een dummy, probeerde de band loodrecht op de oriëntatie van de sleuf te vouwen. De truc is om het diagonaal

te vouwen en vervolgens door te trekken:

Ik ben een vervallen industrieel ontwerper. Ik ben geboren in NYC en dacht dat ik daar zou sterven, maar een paar jaar geleden verliet ik New York om met mijn vrouw op een boerderij op het platteland te wonen. We hebben zes honden.              

                      Lees verder

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *