Mijn 10 meest gebruikte uitrustingsstukken in 2019

Mijn 10 meest gebruikte uitrustingsstukken in 2019

Met het einde van het jaar is het een goed moment om inventaris op te maken en te zien wat u goed hebt gedaan en wat moet worden verbeterd. Dit vertaalt zich ook naar je uitrusting. Wat is het meest gebruikt en wat moet er te koop worden aangeboden? Dit is een lijst van mijn meest gebruikte uitrusting voor 2019.

1. Sony a9

Toen ik voor het eerst de overstap naar Sony maakte, begon ik met deSony a7 III. Destijds dacht ik dat de a7 IIIbijna perfect wasen zag het niet nodig om te onderzoeken wat de Sony a9te bieden had. Toen kreeg ik veel op twee Sony a9’s en heb ik niet achterom gekeken. Nu de a9 mijn belangrijkste camerabehuizing is, kon ik me niet voorstellen dat ik met iets anders zou fotograferen dat geen volledig stille sluiter zonder rolluik had. De mogelijkheid om een ​​moment op een trouwdag in volledige stilte te documenteren is ongelooflijk. Het heeft me toegestaan ​​omaardig en dicht bij mijn koppels te komentijdens sommige van hun meer intieme momenten en niet te onderbreken wat er gebeurt. Alleen al deze functie maakt de Sony a9 onmisbaar voor mij.

2. Sony CZ 35 mm f / 1.4 lens

Wat heb je aan een camera zonder een geweldige lens? Voor mij zou ik kunnen leven en sterven met een 35 mm-lens. En deSony CZ 35 mm f / 1.4is een van de beste die ik heb gebruikt. Het is snel, scherp en niet te groot bevestigd aan de kleinere spiegelloze vormfactor. Ik vind het ook heel leuk om de diafragmaregeling op de lens te hebben, omdat de focusring niet van rubber is.

3. Salsa Photobooth

DeSalsa-standis een van die items die ons niet alleen meer geld oplevert, maar er ook uitziet goed terwijl je het doet. We hebben de mogelijkheid om met klanten over een photobooth te praten voordat ze er zelfs aan denken om er ergens anders naar te zoeken. Dit maakt ons hun eerste en normaal gesproken enige optie die ze verkennen. We hebben ook de stand kunnen gebruiken om onzekere koppels aan te moedigen bij ons te boeken. Als er een stel op het hek staat of net dat beetje extra duwtje in de rug nodig heeft, zullen we aanbieden om onze stand met een forse korting of zelfs gratis te laten gebruiken. Dit geeft ons een manier om waarde toe te voegen aan onze pakketten zonder onze prijzen te verdisconteren. Ik heb het al eerder gezegd, maar ik vind dat elke trouwfotograaf een fotohokje moet hebben. En deSalsa-standis zo eenvoudig in te stellen en te gebruiken en vereist geen fulltime begeleider rennen. Dus het is de perfecte optie voor ons.

4. Loupdeck CT

Het bewerken van een bruiloft is een van die gebieden waar het opslaan van een paar seconden per afbeelding tot een hoop bespaarde tijd kan leiden. DeLoupdeck CTdoet precies dat. Het is vergelijkbaar met het Loupdeck plus, maar zoveel beter. Door het kleine formaat kan ik het meenemen en bewerken in een coffeeshop zonder er raar uit te zien of een gigantische tas te dragen, maar het digitale scherm en de modificatieknoppen geven me veel meer aanpassingsmogelijkheden. De bouw en bruikbaarheid voelen ook erg verfijnd aan.

5. Godox AD 200

Zoveel licht met zo’n kleine vormfactor. Voeg hieraan toe dat je er één kunt ophalen voorminder dan $ 300, en het is een must-have licht. Dit licht is bijna vastgelijmd aan mijn lichtstandaard en heeft in principe altijd eenMagmodrooster, gel of bol bevestigd. Het werkt ook in TTL en high-speed sync met elke camerafabrikant zolang je de juiste trigger voor je systeem hebt.

6. Elinchrom ELB 500 TTL

Wanneer ik meer kracht nodig heb dan de Godox AD 200 te bieden heeft, deElinchrom ELB 500 TTLis het licht dat ik grijp. Het gebruiksgemak en de kracht maken van dit licht een droom om mee te werken op een trouwdag. Dankzij de pack- en head-stijl kan ik ook de kleine lichtstandaards blijven gebruiken die ik leuk vind, omdat ik het grootste deel van het lichtgewicht lager aan de voet van de stand kan vastbinden. Ik vind het ook geweldig dat ik twee lampen van hetzelfde pakket kan bedienen, wat het veel gemakkelijker maakt om een ​​opstelling met twee lampen te dragen zonder een hoop extra gewicht en bulk.

7. Licht en beweging Stella CLx8

Hoewel flits mijn favoriete lichtstijl is geweest, is deStella CLx8converteert me snel naar constant licht. De mogelijkheid om uw exacte lichtplaatsing te zien, maakt het u zo gemakkelijk. En de 8, 000 lumen maakt fotograferen zelfs helder voorwaarden mogelijk. Voeg daarbij het feit dat je het licht zonder problemen in een volledige regenbui kunt plaatsen, en dit is een must-have licht. Mijn configuratie bij het gebruik van dit lampje is om het te koppelen met de50 – graad fresnel.

8. Phottix Padat Carbon Light Stand

Op een trouwdag blijf ik het liefst zo mobiel mogelijk terwijl ik toch toegang heb tot de spullen die ik nodig heb. Het is dus heel belangrijk om een ​​kit te hebben die klein en licht is. DePhottix Padat Carbonis de perfecte lichtstandaard om sta precies dat toe. Hij is klein genoeg om aan de zijkant van mijn tas te bevestigen of zelfs in een handbagage te plaatsen. Het strekt zich vervolgens uit tot zeven voet, wat perfect is voor het grootste deel van wat ik nodig heb. Ik hou ook van het feit dat het een verstelbare poot heeft waarmee ik het licht zonder problemen op een hellend oppervlak kan plaatsen.

9. Wotancraft Sniper Backpack

Een geweldig pakket betekent niets als u het niet kunt meenemen. En deWotancraft Sniper bagis de perfecte combinatie van grootte, comfort en veelzijdigheid. Hiermee kan ik alles meenemen wat ik nodig heb op een trouwdag, terwijl ik klein en compact blijf. Ik hou ook van de stijl en het uiterlijk van de tas.

10. DVLOP-voorinstellingen

Hoewel dit geen fysiek stuk uitrusting is,DVLOPblijft nog steeds een van mijn meest gebruikte items voor het jaar. Het aangepaste cameraprofiel dat bij elk pakket wordt geleverd, is een must voor elke fotograaf diewerkt met meerdere cameramerken of -modellen. De voorinstellingen werken ook met de mobiele versie van Lightroom, waarmee ik dezelfde voorinstellingen kan gebruiken die ik voor mijn trouwwerk gebruik op mijn persoonlijke mobiele telefoonafbeeldingen. Mijn persoonlijke favoriet van alle pakketten isMystical PotionsvanTwo Mann Studios.

Dus daar heb je het. Dit zijn mijn meest gebruikte uitrustingsstukken voor 2019. Nu zou ik graag willen horen welke versnelling je het meest gebruikte in 2019. Laat uw lijst achter in de reacties hieronder.

Lees verder

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *